Menu

BLOGGARI - PERSONAL TRAINER - LIFESTYLE

Tervetuloa seuraamaan 28 – vuotiaan Rovaniemeltä Helsinkiläistyneen hullunkurisen, elämänpositiivisen, rohkean ja uteliaan naisen arkea.

Olen Sonja. Bloggaaja, Pro Level Trainingin kouluttautunut personal trainer sekä instagram lifestyle sisällöntuottaja.

Blogini tulee käsittelemään mietteitä sosiaallisen median valtakauden ajankohtaisista asioista joissa pureudutaan erinäisiin seikkoihin hyvin laidasta laitaan. Tulen ottamaan kantaa ja ilmaisemaan mielipiteitäni sekä pohdiskelemaan itseni sekä lukijoideni näkökulmista asioita. Voit lukea myös urheilusta, mun arjesta, tapahtumista, tavoitteista ja ennenkaikkea elämän pienistä ja suurista asioista ilman flitteriä. Mä olen todella nykyaikainen somehiiri, mutta samaan aikaan todella oldschool sydäminen jalat maassa ja sydän paikallaan oleva nainen jolla on arvot kohdallaan.
Sen takia uskon, että pystyt samaistumaan mun mietteisiin ja tämän vuoksi uskon sun tulevan ihastumaan mun blogiini.

Älä huoli:
Blogistani et tule löytämään surullisen kuuluisia vihersmoothie-ohjeita.

Mun blogista sä voit lukea mun mietteitä elämästä, ihmisten käyttäytymisestä sekä arkisista elämän asioista ja myöskin vakavemmistakin aiheista. Blogini avulla haluan innostaa sua rohkeasti kokeilemaan uusia juttuja ja ennen kaikkea inspiroida sua eri elämän osa-alueilla sekä antaa sulle erinlaisia näkökulmia asioihin.

Mistä minut tunnetaan?

Innostuin vuonna 2017 kuntosali harjoittelusta ja päätin tällöin aloittaa Fit By Sofian – nettivalmennuksen josta suoriuduin erittäin hyvin jolloin someni alkoi myös kasvaa.
Tein elämässäni täysikäännöksen eli totaallisen elämäntapamuutoksen tämän ansioista. Rataraijasta salisaijaksi, sanoisin.
Olin myös mukana Miss Helsinki 2019 – kilpailussa sekä olin yksi finalisteista.

Jottei tää menis ihan jorinaksi niin hyppää mukaan mun hassun hauskaan ja huumorilla höystettyyn mieltä avaavaan seikkailuun! ❤️

Yhteistyöt & Sponsorit

Yhteistyöehdotuksissa ota yhteyttä tästä

Yhteistyöt & Sponsorit

Yhteistyöehdotuksissa ota yhteyttä tästä

This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed for this account. New posts will not be retrieved.

Log in as an administrator and view the Instagram Feed settings page for more details.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart