Menu
15 x FAKTOI MUSTA
Posted in BlogitLifestyle

Moikku!! <3

Tänään mie kirjottelen mun oudoista tavoista, ja asioista musta. Paljastuksia, faktoja.

Faktoi 1: 

Uskon horoskooppeihin todella kovasti. Itseasiassa niin kovasti, että välillä elän niiden mukaan. Luen mm. jokapäivä mun horoskoopin iltasanomista ja iltalehdestä. Se kummassa on parempi, valitsen sen. Oon tehny tätä ylä-asteelta asti. Jos mun horoskooppi sanoo, että ”Tänää on tulossa huono päivä” tai ”Tapahtuu jotain inhottavaa” oon varautunut siihen. 😀 Välillä on toki aikakausia, kun en lue ollenkaan. Alotan useimmiten mun päivän sillä, että luen horoskoopin, kun saan silmät auki. Tästä on muodostunu jopa tyhmä tapa ja oon todella taikauskonen. Uskon, että joku korkeempi voima kirjottelee mulle sinne päivän ohjeita. Vaikka se on vaan salee joku Matti joka nauraa ja laittaa sattumanvarasesti sinne eri päiville eri tekstin. Blondi taikauskonen Somppu uskoo kaiken.

Faktoi 2:

Suurin osa mun lauseista loppuu sanaan ”NOEI”. Tästä oon saanu aina kuulla. Tää juttu on lähteny joskus ala-asteella mun kaverin kans, kun heitettiin aina läppää kaikesta. Mulla tais jäädä vähän levy päälle, kun oon nyt 25-vuotias ja heitän edelleen kaikesta läppää. Joskus hoen sitä jopa niin paljon että sanasta ”noei” on muodostunu ”noei no joo joo” ihan vaan siks, että heitän läppää läpän perään enkä osaa lopettaa. Toi ”nojoojoo” lopussa tarkottaa – no okei nyt lopetan. Olipa vaikee selittää. Toivottavasti tajusitte. Tää ”noei”- juttu on ollu monilla reissullaki niin läppä juttu. Kaikesta voi tehdä hauskaa ja heittää vähä huumoria. Elämä ois hiton tylsää, jos kaikki pitäis aina olla vaan vakavaa.

Faktoi 3:

Jos en osaa päättää jotain asiaa, oikeastaan ihan sama mikä asia on, valitsen numeron joko itsekseni tai pyydän kaveria sanomaan numeron. Sit arvon sen perusteella esim; mihin menen, ostanko jonku vaatteen, tai jotain hyvin yksinkertasta. Siis toi on viel iha ok. Mun kohdalla arvon aikalailla kaikesta. Pienistäki asioista, jos en oo varma kannattaako tehdä jotain tai jos en osaa valita. Jos mun arvonnassa tulee ”kyllä” niin toteutan sen vaikka nolaisin itteni ja en ois varma onko se järkevää. 😀 Arvon myös biiseistä. Otan randomisti jonku biisin mitä en nää. Ja mietin ”Tää biisi kertoo mun tästä päivästä” ”Tää biisi kertoo mun tulevasta rakkaudesta”. Siis ihan kaikesta mahdollisesta. En osaa ihan selittää tätä, mut nää on taas näitä taikausko juttuja.

Faktoi 4: 

Mulla kutittaa usein korvan ja kurkun välist käytävää, se on ilmesti jotain allergiaa ja en saa sitä pois muuten ku tekemäl sellasta murina ääntä 😀 Kaikki mun kaverit ja perhe vihaa sitä. Ku teen sen laitan ite sormet korviin enkä kuule sitä ääntä mitä teen. Kaikki aina huutaa mulle ”HYI VTTU SONJA LOPETA!!” tai ”ÄLÄ KRÄÄSÄÄ” :D:D Tää tapahtuu aika usein aamusin. Kerran mun kämppis oli kuullu sen äänen kolme kerrosta alemmaksi, ku tein sitä kotona. En suosittele siis muuttamaan mun naapuriin. Okei kuulostaa friikiltä, mut tietäjät tietää. Se ääni on kyl iha kauhee, mut se auttaa. haha 😀

Faktoi 5:

Rakastan halia. Ylipäätänsä läheisyys on ihanaa. Roikun aina mun kavereissaki. Roikkuminen tarkottaa sitä, että puristelen mun kavereita. Puristelu on mun paha fetissi. Tää on ollu mulla pienestä asti. Puristelin aina lapsenakin äitin käsiä. Suurinosa kyl tykkää siitä, ja jopa pyytää aina mua puristeleen. Osa ei yhtään. Tää on ollu mulla ihan pienestä asti. Mitä isommat allit käsissä, sitä kivempi puristella. Kaiken lisäksi teen sellast tyhmää puristelu ääntä ihanku joku haukkais palasen ku puristelen. En osaa silittää ees koirii, puristelen niitäki. Omg hahahahha oikeesti, mie en kestä itteäni. Oon outo.

Faktoi 6:

Oon maailman paskin kokki. Poltan riisin JOKA KERTA pohjaan. Kaikki mun ruuat palaa AINA, koska laitan levyn aina täysille. Tiedostan kyllä miksi oon paska kokki, ja mitä voisin tehdä toisin. Oon tosi hätähousu, ja teen mielummin tottumuksesta kaiken aina samalla tavalla, vaikka tiedän miten siinä käy. Toisaalta tykkään ehkä palaneesta ruuasta. Tänä aamuna keitin kahvia, kaikki oli ok. Paitsi, että olin unohtanut laittaa vettä. Pannu haiskahti vähän palaneelle. Onneksi on hyvä kotivakuutus. En tiiä huonompaa kokkia, ku mie. Toivottavasti mun tuleva mies on kokki, koska musta on kaikkeen muuhun paitsi keittiöön.

 Faktoi 7:

En tykkää mistään välimuodoista. Sen on oltava joko tulikuuma tai jääkylmä. Kesä tai talvi. Vähän lämmin ei riitä, sen pitää olla tuskasen kuuma. Niin että joka asia jää mieleen. Tykkään enemmän övereistä ku vajareista. Kaikessa.

Faktoi 8:

En oo koskaan käyny millään kunnon treffeillä. Sana ”treffit” jo pelkästään ahdistaa mua tosi paljon. Haluun, et asiat tulee luonnostaan, eikä niin että mennään ulos, tutustutaan, ehkä rakastutaan. Inhoan sopia jotain tollasta. Fiiliksen mukaan. Uskon pitkälti siihen, että oon hyvin pitkään yksin, myös tän asian vuoksi. Ihastun todella huonosti. Uskon,  sellaseen syvään rakkauteen, intohimoon ja samankaltaisuuteen. Ehkä odotan sitä ikuisesti. Omalla kohdalla. En halua käyttää ihmisiä käyttötavarana, tai kokeiluina. Jos lähden johonki mukaan, en luovu siitä helposti. En osaa selittää tätä, mut tarvin enemmän sellast syvää yhteyttä heti alkuun. Ennen kun päätän, edes alkaa hengailemaan. Oon todennäkösesti seuraava Carrie Bradshaw.

Faktoi 9:

Mun yleistieto on ihan sysipaska. Toisaalta pidän sitä myös hyvänä asiana. Koska tieto lisää tuskaa. Luulin joskus, että Naantali on jossain ulkomailla sanonnan ”Paistaa kuin naantalin aurinko” takia. No hei, kuulostaa että siellä ois tosi lämmin ja se ois kaukana. En mä tajunnu et se on ihan Turun holleilla, ennenkö menin sinne. Oon myös todella hölmö. Luulin, että lohikäärmeitä on ollu olemassa, aikuisikään asti. En oikeastaan edes viitsi kertoa kaikkea mitä oon luullu tai asioista mistä en tiiä. 😀

Faktoi 10:

Oon todella kova pohdiskelija ja tosi utelias. Rakastan tarinoita. Oon myös todella ailahtevainen, mikä on varmasti yks mun huonommista piirteistä. Jollaki hetkellä saatan olla ku villiapina joka vitsailee ja hauskuttaa. Hetken päästä kivenkova julmuri, joka on tosi realisti, eikä välitä mistään. Aika nollasta sataan.

Faktoi 11:

Oon huono kuuntelija, ehkä siinä määrin, että jos tarina ei oo tarpeeks kiinnostava. En keskity siihen. En tykkää tästä itsessä, koska yleensä kuulen vaan ne asiat mitkä on turhia ja isot asiat menee ohi. Mulla on tosi huono keskittymiskyky.

Faktoi 12: 

Oon maailman nirsoin ihminen. Uskallan väittää, että ei oo mua nirsompaa. Ruuan suhteen.

Faktoi 13:

Oon optimisti, ja aika hälläväliä – tyyppi. Kunhan asiat on sinne päin. Oon hyvä alottaan asiat, mut huono viemään ne loppuun.

Faktoi 14:

Rakastan kaikkia tuoksuja. Siis ihan kaikkea. Pesen pyykkiä, vaikka ne ei ois edes likasia vaan sen vuoksi, että haluan niiden tuoksuvan ja käytän myös liikaa pesuaineita. Luulin olevani kerran rakastunu yhteen mieheen kunnes tajusin, että olinkin vaan rakastunu sen hajuveteen. Puhun usein sellasesta tietystä hajusta. Oon nimittänyt sen ”saksalaisten hajuseksi”. Mulla on siis puoli sukua Saksassa, ja niiden ominaistuoksu/vaatteiden tuoksu on sellanen tietty. Rakastan sitä tuoksua. Yleisesti muutenkin liitän paljon tuoksuja muistoihin. Ja käytänkin yleensä lausetta ”Oi ihana. Haisee ihan muistoille.” Oon myös kysyny suoraan kassalla asiakaspalvelijana asiakkailta, mitä hajuvesiä tai huuhteluainetta ne käyttää.

Faktoi 15: 

Kysyin tytöiltä myös yhden faktan, ja tää on kyl totta; yritän aina omia muiden tavarat. Nään jotain kivaa toisella niin saatan sanoa ”IHANA. Anna mulle. Tosifrendi antais”. Useimmiten myös onnistun siinä. 😀 Shoppailisin mielummin muiden vaatekaapeilla, kun kaupassa. Sitten kun mun pitää lainata jotain, oon aika pihi antamaan. Riippuu ihmisestä. Usein jos tytöillä on joku hukassa, se todennäkösesti löytyy multa. Myönnän. Sanoisin melkeen, että mulle ei kannata lainata mitään, koska omin sen. Mikä on mun ystävien, on myös mun. Kerran Sandran luona katoin yhtä paitaa ja sanoin ”Tää on mun!!” jonka jälkeen Emma lisäs ”No itseasiassa se on mun, ja oot lainannu sitä aikoja sitten” 😀 Olin siis tehnyt siitä omani. Parasta on myös tutkia kaikkien kaappeja, laukkuja yms. Oon niin utelias, että haluisin tietää kaiken.

Täytyy kyllä sanoa, että kun kirjotin tätä tajusin, että oon mä vähän outo.

Kamut kutsuu mua vammaseks 🙁 Tiiän silti et rakastatte minnuu hehe 🙂

Nyt oon Heidin ja pikku heidin awwww kanssa mun luona, ja alan lopettelemaan tän tekstin. Elämä kulkee tällä hetkellä kivasti, treenit luistaa ja aika tasapainoista elämää ollu tässä. Ens viikonloppuna ois tarkotus lähteä juhlimaan duunin pikkujouluja ja ajattelin ehdottaa duunikavereille, että lähdettäis jatkamaan The Circukseen bileitä. Lupailinkin jo instagramissa alennuskoodia teille elikkäs pääsette lukijaetuna hyödyntään -50% alennusta tapahtumalipuista Firmanbileet.fi järjestämään tapahtumaan Helsingin The Circuksessa 23. marraskuuta.

Musiikkitarjonnasta ja illan isännöinnistä vastaa Mikko Leppilampi & Big Band! Sekä illan pääesiintyjänä nähdään ihana Jenni Vartiainen! Ja ettei ilta varmastikkaan jäis kylmäksi niin viihtyvyydestä vastaa huikea näyttelijä-koomikko Ville Myllyrinne! Awesome!

Jos haluat vaihtelua viikonloppuun tai mietit pikkujouluille jatkopaikkaa niin tilaa lippusi kampanjakoodilla “pikkujoulukamppis” osoitteesta myynti@firmanbileet.fi puoleen hintaan. (Normaalihinta 69,00€).

Tulkaa mestoille ja olkaa aitoja omia itsejänne. Ketään ei tarvi miellyttää. Tärkeämpää on, että ihmiset sun ympärillä ottaa sut sellasena ku sä oot, kaikkineen puolineen. Ne jotka ei kestä sun huonoja puolia, ei ansaitse myöskään sun parhaimpia puolia.

 

Pusuin,

Sonja

 

 

 

 

 

Comments (9)

 • Voi hitto sähän oot kun mun kauan kadoksissa ollut toinen persoona minkä hukkasin jossain vaiheessa kun mua alettiin pitää outona tyyppinä omine erillaisuuksineen jonka jälkeen aloin muuttaa itteeni samankaltaiseksi kun muut ovat, sen jälkeen on ollutkin todella kurja olo niinkuin en olisi ollenkaan oma itseni se ihminen joka teki jotain pöhköä ajattelematta ensin eiks se ole sitä spontaaniutta tehdään jotain mikä tuntuu sillä hetkellä hyvältä tai heittäydytään ajan ja olotilan mukaiseksi miltä ittestä tuntuu hyvältä mut kun näin tein niin hekessä tuli kommenttia etten käy kyl ihan täysillä mut se olin minä itseni eikä mikään fuckin massa porukan ajatus tekemisistä , kun luin tota niin samantien tajusin et luenko mä täs itestäni vai Sonkku susta tätä jutskaa sorry toi Sonkku tuli vaan ihan itestään okay Sonja 😉 todella mielenkiintoinen tapaus oot oon kyl aina uskonu et on toinen ihminen olemassa joka muistuttaa mua itseään ajatuksiltaan ,jutuiltaan ja teoiltaan niin sanottu vapaa sielu mitä ittessäni rakastan ja jonka kanssa olin sinut tälläkin oli joku tarkoitus et avasin tän sun sivun luin tän sun kirjoituksen kahteen kertaan ekaks ihan nopsaan ja sit ajatuksella ja pam kolahti ja kovaa hei haluun kuulla susta lisää Hyvät päivän jatkot sulle tehdään omasta ja muiden päivästä parempia olemalla omia itseään

  Petri Nurminen
  Vastaa
  • Moikka! Haha hauska kuulla 🙂

   Sonja Kaarina
   Vastaa
 • Precose generic cialis canada Bentyl Dicyclomine In Internet Cialis Come Prenderlo

  Vastaa
 • Propecia Dosage 5mg cialis for sale Il Cialis E Mutuabile

  Vastaa
 • Pyridium No Script Needed Low Price Site Officiel Vente Cialis viagra online Cialis 5 Mg Le Prix Cialis Generico Donne Priligy United States

  Vastaa
 • Cheap Kamagra Uk Reviews Cialis In Gelsenkirchen Propecia Usa No Prescription Buy Cialis Cialis Pharmacie Pas Chere Paris Viagra Serve La Ricetta Come Comprare Cialis

  Vastaa
 • buy cialis generic viagra sale online order cialis safely online

  RobertHeaft
  Vastaa
 • Sulla on lorem ipsumia yhteydenottosivulla. Laita viesti web-sivujen ylläpidolle?

  Surffaaja
  Vastaa
  • Hei, kiitos huomaavaisuudesta!

   Sonja
   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart