Menu
TG
Posted in Blogit

Heippa kivat ja vähemmän kivatki! 🙂

Alottelen nyt ihan ekana kertomalla vähän mun kuulumisia. Mulle kuuluu ihan tavallista. Ei huonoo eikä hullun hyvääkään. Eli tavallista. Oon opetellu yksin asumista, tehny kauheasti töitä, käyny salilla ja yrittäny nähä kavereita. Tunnit ei riitä vuorokaudessa kaikkeen siihen, mitä haluaisin tehdä. Noh toisaalta syksyn tullessa on toki myös tullut kaamos väsymystä, ja mielelläni töiden sijaan vaikka esimerkiksi: polttelisin kynttilöitä kotona ja joisin teetä, mut eihän se niin mee. Duunii on tehtävä. Mie tykkään kyllä pimeydestä, enemmän kun välimuodoista. Tulis jo lunta. Se valaisis vähän ja jouluhömpötyksetki vois mun mielestä jo alkaa, meitsi diggaa! Joulusuklaa, jouluvalot, joululaulut! Parhautta <3 (OMG huomasin et tulossa myyntiin piparisuklaata fazerilta levyis.) Ei terve, saattaa olla mun tuleva heikkous.

Suklaasta seuraavaksi saliin. Balanssi, on mun meikän salaisuus. Hehe 😉 Oon kesän/alku syksyn oikeasti vetänyt salilla aika huonosti. Siihen nähden millanen salisaija oikeesti oon, kun pääsen siihen oikeaan moodiin. Ne harvatkin kerrat, kun olen salilla käyny. Oon käyny Töölö Gymillä. Välillä myös vanhalla salilla eli Fresh Fitnessillä, sörnäisissä. Näistä kahdesta kun pitää valita, valitsen TG:n.

Töölö Gym on hyvä sali. Monella voi olla ennakkoluuloja kyseisestä kuntosalista. Varmaan siksi, että onhan se myös hieman ns.  ”somesali” ja siellä käy kolmenkerroksen kokoisia äijiä, ja julkisuuden henkilöitä. Mutta mitä sitten? Toivon, että jokainen meistä on bodaamassa ittensä takia, eikä arvostelemassa/vertailemassa muita. Ja kaikki meistä on samanarvosia, ja jokaisella on niin sanottu oma himalaja, mitä tavoitellaan. Eli te jotka boikotoitte sen vuoksi, lopettakaa. Tulkaa tutustumaan.

Töölö Gym on yllättävän iso sali. Laskin itseasiassa toissapäivänä, että kuntopyörä/porras laitteitta taisi olla seitsemäntoista ja siihen päälle kaikki crosstrainerit ja juoksumatot ynnä muut lisänä. Valinnanvaraa löytyy siis. Eipähän ainakaan tule sitä tilannetta vastaan, et oma laite ois varattu. Käsipainot löytyy myös ylä-ja alakerrasta, eli siinäkään ei tod.näkösesti tarvi jonottaa. Mä arvostan sitä, että pääset duunaa omat jutut ilman, että joka laitteella tarvis odotella. Kaikkihan meistä tunnetusti vihaa odottamista haha 😀

 

TG tarjoaa oikeastaan kaikki mitä salilta haluat. Kattavasti laitteita, ryhmäliikuntaa, nyrkkeilysäkkii, saunat, kivan henkilökunnan ja respasta löytyy kahvista, lisäravinteisiin ja jopa munavoihin. Hanskoja, sheikkereitä ja siis KAIKKEA.

Kaikenlisäksi tg on sisustettu viherkasveilla. (siis teko, mut kuitenkin.)  Palmuja ja kaikkee kivaa vihreetä. Se tekee siitä erikoisemman, viihtyisän ja omanlaisen paikkansa.

 

ISOIN PLUSSA siitä, että jengi oikeasti tg:lla tervehtii tuntemattomia. Hienoa! Tätä pitäis olla enemmän. Musta on ihanaa, kun tuntematon kadulla hymyilee vastaan kävellessään, koska sitä ei enään kauhean useasti tapahdu. Siks se on hienoa, ja piristää. Ja usein jään miettiin niitä tilanteita pitkäksi aikaakin, koska se on hieno piirre ihmisissä. Olla mukava, ja huomioida.

Miinuksia annan myös. Ne tulee siitä, että osa laitteista nitisee ja natisee. Osa laitteista vois olla eläkkeellä jo. Ja wc:ssä vois olla muutakin paperia kun hiekkapaperia. Huomaa sarkasmi. 😀

Tässä vielä muutama kuva mun tän hetkisestä kunnosta. Nyt haluisin saada ensin mun motivaation ja sali innon takas täysii nii sit kasvattaa lihasta ja saada lisää voimaa. Ja koska kaikki tykkää kivoista pepuista, haluun myös kivemman pyllyn. hehe.

Nyt mun täytyy lopetella tää teksti, koska Emilia on tulossa mun luo yöksi ja se itseasiassa venaa mua, ku piti nähä alepalla. Hups.

Kivaa loppuvikkoa jengi. <3 JA LOKAKUUTA! Aika menee kyllä tosi nopeasti.

Pusuin, Somppu

 

 

Comments (2)

 • Ihana teksti, olen samaa mieltä ainoa miinud oli suihku joka ruiskui kaikkialle

  Svagtillstark
  Vastaa
  • Kiitos 🙂 haha! Suihkut vaihtoon 😀

   Sonja Kaarina
   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart