Menu
Spessumpi lauantaiaamu ja kuulumisia
Posted in BlogitLifestyleVinkit

Hei kaikki! <3

Eiks oo ihanaa kun on päässyt jo nautiskelemaan vähän lämpöisemmästä säästä? Mie ainakin oon ihan innoissaan! Aurinko antaa niin paljon! Ihmiset suorastaan herää henkiin! <3

Mä oon hurahtanu ihan noihin Alepa-fillareihin. Ne on niin käteviä liikkua keskustassa ja pyöräillä ympäri keskustaa ilman päämäärää. Haha 😀 Eikä kyllä oo kallistakaan! 25€ koko kausi. Olikohan se nyt syksyyn saakka koko kausi, muistaakseeni. Vuorokausi 5€, eli melkeen järkevämpää ostaa kausi. Pyörää pitää vaihtaa 30min välein, mutta onneksi noita pyöräparkkeja on vähän jokapuolella! Etenki tyypeille jotka asuu keskustassa, tosi kiva juttu!

Kaks viikkoa takaperin juhlittiin meillä kotona Sandran synttäreitä. Päätettiin tyttöjen kanssa kerrankin olla kaikki paikalla saman ruokapöydän ääressä ja pistettiin oikeen pöytä koreaksi kaikista herkuista! Koti brunssi <3

Sandra meidän synttärisankari <3

Camillan tekemä pavlova kakku. Raaka-aineissa käytetty vain: munanvalkuainen, sokeri, maissijauho ja etikka. Päällä kermavaahto ja marjat. Marenkipohjainen kakku, joka on kevyempi vaihtoehto. Sopii myös allergikoille, ja on gluteeniton. Helppo ja suussa sulava!

Mun yks heikkous. Keksit ja suklaa omg! Maria leipoo usein meille (valitettavasti) noita keksejä, ihan törkeen hyviä!! En oo kertaakaan pystyny kieltäytymään. Tosi paha heikkous. 😀

Pitäis useamminkin vaikka ilman syytäkin järjestää brunsseja hyvien ystävien kesken! Mä oon asunut tammikuusta asti mun lisäksi viiden tytön kanssa, ja tää oli eka kerta, kun kaikki meistä oli saman pöydän ääressä! Huippua!

Äärettömän onnellinen siitä, että meillä on älyttömän hyvä tyttöporukka! Ja mua on kyllä aina siunattu hyvillä ihmissuhteilla, ja ystävillä! Pitäis oppia kertomaan se useammin läheisille ihmisille, ilman syytäkin. Koska kaikilla ei ole. Ei pitäis koskaan pitää ystäviä itsestäänselvyytenä.

Onneksi me ollaan keksitty sellasia ovelia tapoja sanoa: ”Rakastan sua”. Ihan vaan pienillä teoilla ja sanoilla. Esimerkiksi: ”Anna mä kannan ne”, ”Mä voin saattaa sut”, ”Ei sun tarvi, mä voin”, ”Sulla on ihana nauru”, ”Onneks sä oot siinä, mä en jaksais nyt ketään muita”. Koska pienestä eniten saa!

Oon pitänyt pientä hiljaiseloa blogin puolelta. Oikeastaan syystä, että oon nauttinut noista keleistä, ulkoillut paljon, tehnyt töitä ja treenannut. Aina, kun mun on pitänyt alkaa kirjoittamaan oon muka ollut liian kiireinen. Tääkin aihe ollut tässä viikon kesken. Puoliksi kirjoitettuna. Lupaan skarppata tässä!

HEI!! Kohta ollaan kesäkuun puolella ja meikä täyttää ens maanantaina vuosia! 25v IIKS!

Tuun todennäköisesti kirjoittamaan mun ikäkriisistä ensiviikolla. 😀

Hauskaa kesän alkua kaikille! <3 Suosittelen pyörähtämään vaikka limulla Allas Sea Pool:sissa. Ihanan rento ja kiva kesämesta joka sijaitsee Kauppatorin vieressä.

Pusuin,

Sonja

 

 

 

 

 

 

There are no reviews yet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart