Menu
Uus tucca, uudet kujeet
Posted in BlogitVinkit

Moikka jengi <3

Mä otin sunnuntain mun blogin kirjoittelu päiväksi, mut en kerenny päivitellä tänne töiden vuoksi.

Anyway täält pesee tällä kertaa vähäsen pinnallisempaa aihetta. Eli hiusjuttuja tiedossa!

Mä käyn itseasiassa tosi harvoin edes kampaajalla. Siitä syystä, että en värjää omia hiuksia. Ainoa asia mitä tekisin mun hiuksille, olis latvojen leikkaus. Tosi tylsää? Toisaalta säästän aika paljon rahaa ja vaivaa.

Tällä kertaa ajattelin että : ”Nyt on pakko saada jotain uutta”. Vaikkakin mulla useinkin käy mielessä et ois siistii tehä jotain vähän radikaalimpaa. Oisko punasta, harmaata, vaaleenpunasta väriä? Polkkatukka, etuhiukset? Leikkaisko siiliksi? Noei 😀

Onneks mun luottokampaaja ja yks parhaimmista ystävistä yleensä saa mut järkiini. Tyyppi tuntee mut niin hyvin, et tietää kyllä mitä mä haluan ja mistä mä tulisin katumanpäälle. Yleensä myös perustelee asiansa hyvin, jotta saa mut järkiini.

Susanne on mun luottokampaaja, jolla on oma yritys Annin kanssa hyvällä sijainnilla sörnäisissä.

Nimeltä Wanille Hair.

Wanille Hair on erikoistunut hiustenpidennyksiin ja värjäyksiin. Ja tunnetaan hyvänmielen kampaamona.

Susanne on myös se henkilö joka ”pelasti” mut Rovaniemeltä ja sai mut muuttamaan Helsinkiin. Muistan vieläki elävästi sen tilanteen ku asuttiin Aurinkolahdessa Susannen kanssa, ja Susanne tuli kotiin ja kerto että on päättäny perustaa sen kampaaja ystävän Annin kanssa oman yrityksen. Nyt yritys on ollu jo 5 vuotta pystysssä, ja päätös oli kyllä oikea! Tytöt on ehdottomasti alan ammattilaisia ja oikeita tukkataikureita molemmat!  Asia mikä mulle myös merkitsee kampaamoissa, kahviloissa, ja kaikissa muissakin vastaavissa paikoissa on se että työntekijät siellä on aidosti kiinnostuneita asiakkaista, voidaan heittää läppää, ja meininki on rento. Nää asiat löytyy myös Wanille hairista! Pakko kertoa! Musta on hauska juttu ku oltiin ylä-asteella meillä oli kaveriporukka, johon kuulu mm. Susanne. Mä hengailin mua vuotta vanhempien kanssa ja meidän tyttöporukan tyttöjen nimet oli sattumalta: Sonja, Ronja, Anni, Anna, Piia ja Miia.Riimi jengi. Noei haha! Koitan nyt pysyy aiheessa! 😀

Mitä me tehtiin mun hiuksille?

Päätettiin lähtee kirkastaan mun omaa väriä vaalennusraidoilla, joissa oli mukana olaplex hoitoa. Mun tukka tummuu aina talvisin jonkin verran. Kesäsin mulla on aina ihan valkonen tukka, kun aurinko tekee tehtävänsä!

Väriin sekoitettuna Olaplex on hyvä valinta, kun seerumi on väriaineen joukossa se korjaa hiusta samanaikaisesti kun taas väriaine rikkoo hiusta. Olaplex hoitoaine laitettiin mulle myöskin vielä värin jälkeenkin päähän, jonka tarkoituksena on tuoda hiuksiin kiiltoa, pehmeyttä ja silottaa niitä. Suosittelen testaamaan! 🙂

Laitettiin mulle myös mun vanhat hiustenpidennys – teipit jotka viime talvena tilasin Rapunzelilta. Mulle niistä ei pituutta tullut yhtään, mutta paksuutta saatiin niillä kivasti mulle lisää 😉 Oon joskus teinivuosina laittanut myös sineettipidennykset, mutta tykkään henkilökohtaisesti itse kuitenkin enemmän teipeistä. Ne on paljon helppo hoitoisemmat ja saa pois jos haluaa nopeasti. Teipit kannattaa irroittaa öljyn avulla, tai niille tarkoitetun poistoaineen kanssa. Ammattilaisen käsissä toki suositeltavaa, ettei teipit revi omia hiuksia juurineen päivineen. Mun hiukset kasvaa tosi nopeasti, jolloin mä joudun irroittamaan ne noin: 1kk-1,5kk välein.

Mun piteennykset on QUICK & EASY EUROPEAN SUORAT sävyssä #60 ja pituudessa 50cm.

Jos sä oot harkinnut uutta kevät-kesä tukkaa, niin suosittelen kääntymään Wanille Hairin puoleen. Lisäksi jos haluat tukea pienyrittäjiä ja saada siinä samalla uuden lookin ja varmasti myös vakiokampaajan niin mene Susannen tai Annin käsittelyyn. Vaihtelu virkistää!

Wanille Hairin instagram tililtä näät myös ennen-jälkeen kuvia. Ja työn tuloksia. Laitan loppuun vielä linkit.

Ennen-jälkeen.

Tästä näkee vielä miten vaalea raita uppoaa tohon mun omaan väriin, kirkastu must kivasti. Eiksje?

Ei aina tarvii tehdä mitään kunnon jäätävää muodonmuutosta, tai radikaaleja valintoja.

Pieniki on kaunista ja piristää kummasti!

Yhteistyössä Wanille Hairin kanssa.

HOX! Huhtikuun ajan tytöt tarjoaa väri+leikkaus -paketit -15% arkisin klo 9-14. Mainitse varatessa FBKEVÄT.

Käykääpä kurkkaan millainen pulju kyseessä! <3

Wanille hair Instagramissa 

Wanille hair Facebookissa

Ajanvaraus numero: 09 573 0768.

Ei muuta ku huippuu loppuviikkoa kaikille! <3 Ollaan ahkeria ja ilosia niin sitten voidaan palkita ittee esimerkiksi vaikkapa tukkataikureiden merkeissä!!

PS. Hitzit toi wanille hairin hopee seinä on ihana!! Pakko saada himaanki!! 😀

PPS. Oisko teillä toiveita mistä haluttaisitte mun kirjoittavan? 🙂

Pusuin, Sonja

 

There are no reviews yet.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart